sublimats

Disseny de roba esportiva

Diseño de ropa deportiva

Sublimats, fabricació de roba tècnica esportiva de gran qualitat

Benvinguts a Sublimats

Som una empresa familiar dedicats a la fabricació i disseny de roba esportiva des de fa més de 25 anys.

L'experiència adquirida al llarg d'aquests anys, dicta la nostra filosofia de treball, la qual resideix a satisfer a tots els nostres clients mitjançant un servei ràpid, personalitzat, cuidant el més mínim detall i donant com a resultat un producte de qualitat, sense un cost desorbitat.

Durant aquest període de temps, hem anat creixent i adquirint els coneixements i tecnologia més avantguardista per ampliar el ventall de productes que podem oferir. Des del nostre taller duem a terme la fabricació de roba esportiva amb diverses modalitats com a bàsquet, futbol, rem, triatló, natació, atletisme,…A més a més, realitzem l'estampació de les peces amb els nostres dissenys o els proporcionats pels clients. A Sublimats ens adaptem als teus gustos i necessitats.

Disposem d'unes àmplies instal·lacions integrades amb la maquinària més pionera al sector: plotter Mutoh d'última generació, planxa de sublimació al buit, taula de tall,…Tenim un equip tècnic especialitzat i una àrea d'atenció al client on obtenir tota la informació sobre les seves comandes.

Acceptem encàrrecs a escala nacional i internacional, facilitem un servei integral que va des de l'assessorament de fabricació, disseny i pressupost, fins al lliurament al lloc indicat pels nostres clients en un termini de tres setmanes, des de la confirmació de la comanda.

 

SUBLIMATS

  C/ Pintor Velázquez 2 Nave 13 (Pol. Ind. Sud-Est),
Polinyà, 08213 , (Barcelona)

  93 586 33 86

  607 805 815

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.